TV + SPORT HD

 С цифрова телевизия от NET1 получавате цял нов свят от вълнуващи преживявания, спорт, музика, филми и любимите ви сериали. В пакета са включени 100 цифрови програми, които се достъпват напълно свободно ако телевизорът ви е с вграден DVB-C тунер. Не ви е необходимо допълнително устройство към вашия телевизор - цифров приемник. В случаите, в които телевизорът ви няма вграден DVB-C тунер и не ползвате цифров приемник от NET1 гледате напълно свободно 50 аналогови програми.

 

 Не е необходимо да заплащате допълнително за HD канали, получавате 30 HD програми свободно в стандартен пакет. Не ви е необходимо допълнително устройство - цифров приемник, ако телевизорът ви поддържа стандарт MPEG-4.

 

 Пакет Sport HD включва Diema Sport HD, Diema Sport 2 HD, Trace Sport Stars HD, Fight Channel HD и Body in Balance. Каналите са кодирани, приемането им изисква наличие на декодираща карта с приемник или CA модул. 

 

 NET 1 Pocket TV е най-новата и атрактивна услуга в портфолиото на NET 1. Mобилното приложение е предназначено за гледане на онлайн телевизионно съдържание в реално време през смартфон или таблет. Джобната телевизия ще предостави възможност на клиентите на NET 1 да се наслаждават на любимите си канали навсякъде и по всяко време. Необходима е само интернет връзка през мобилна мрежа или Wi-Fi и код за услугата.

 

При изпращане на заявка за ново включване онлайн, получавате 1 БЕЗПЛАТЕН МЕСЕЦ. Важи само за нови абонати на NET1 или включване на услуга на настоящ абонат на допълнителен адрес. 1 безплатен месец при заявка онлайн не важи за предплатени услуги.

1990

лв./мес.
Поръчай Цената е валидна при 12-месечен договор.

Стандартно услугата се предлага с:

 • Един абонамент много телевизори

 • Безплатна и удобна инсталация

 • Предплати и спести

Устройства

 • 4500

  лв.

  CA Модул

 • 7500

  лв.

  HD Приемник

 • Безплатно

  Декодираща карта

Параметри и условия за ползване