NET 75 + 4G LTE Мобилен интернет

 С това предложение получавате високоскоростен достъп до Интернет 75 Mbps. Обявената скорост е скорост за download, скоростта, с която сваляте файлове, видео или друго съдържание. Скоростта за upload e 25 Mbps. Скоростите към международното и българско интернет пространство са симетрични и максимално достижими. Няма ограничение в броя на използваните компютри във вашия дом, препоръчително е да използвате рутер за безжичен достъп до интернет.

 

 Освен надежден интернет , получавате и включен абонамент за 4G мобилен интернет с включени 2500 MB трафик на максимална скорост. След изразходването им, скоростта е 128 Kbps. 

 

При изпращане на заявка за ново включване онлайн, получавате 1 БЕЗПЛАТЕН МЕСЕЦ. Важи само за нови абонати на NET1 или включване на услуга на настоящ абонат на допълнителен адрес. 1 безплатен месец при заявка онлайн не важи за предплатени услуги.

 

Информация за клиенти, които използват услуга 3G Мобилен интернет от NET1:

Всички клиенти, които използват услуга 3G Мобилен интернет могат да заменят тяхната 3G карта с 4G LTE карта. За целта те трябва да посетят офис на NET 1, където ще получат пълна информация за миграцията. Срок за замяна 15.11.2016. Повече информация на тел.: 0700 35 035 или на място в офисите на NET 1. 

1790

лв./мес.
Поръчай Офертата е валидна при 12-месечен договор.

Стандартно услугата се предлага с:

 • Безплатна и удобна инсталация

 • Предплати и спести

Устройства

 • 9000

  лв.

  4G LTE USB Modem

 • 2900

  лв.

  Wi-Fi рутер

 • 7000

  лв.

  Mobile Wi Fi Device