Интернет с HBO GO и 4G

 С това предложение получавате високоскоростен достъп до Интернет 75 Mbps. Обявената скорост е скорост за download, скоростта, с която сваляте файлове, видео или друго съдържание. Скоростта за upload e 25 Mbps. Скоростите към международното и българско интернет пространство са симетрични и максимално достижими. Няма ограничение в броя на използваните компютри във вашия дом, препоръчително е да използвате рутер за безжичен достъп до интернет.

 

 С този пакет получавате достъп до HBO GO с над 3000 часа от любимите ви филми и сериали достъпни на вашия таблет, смарт телефон, лаптоп или смарт телевизор. Попитайте за вашия код за регистрация в HBO GO в момента на инсталация на услуга, в най-близкия до вас офис на NET1 или на телефон 0700 35 035.

 

 Освен надежден интернет , получавате и включен абонамент за 4G мобилен интернет с включени 2500 MB трафик на максимална скорост. След изразходването им, скоростта е 128 Kbps. 

 

При изпращане на заявка за ново включване онлайн, получавате 1 БЕЗПЛАТЕН МЕСЕЦ. Важи само за нови абонати на NET1 или включване на услуга на настоящ абонат на допълнителен адрес. 1 безплатен месец при заявка онлайн не важи за предплатени услуги.

2190

лв./мес.
Поръчай Офертата е валидна при 12-месечен договор.

Стандартно услугата се предлага с:

 • Включен пакет HBO

 • Безплатна и удобна инсталация

 • Предплати 3 месеца и получи 10% отстъпка

Устройства

 • 9000

  лв.

  4G LTE USB Modem

 • 2900

  лв.

  Wi-Fi рутер