Защо ви предлагаме тази услуга?

Хакерските атаки, кражбите на данни, конфиденциална информация и клиентски бази вече не са редки събития, а реални, ежедневни заплахи за всеки бизнес, малък или голям, който съхранява информация за бизнеса си, клиентите си, проучвания, планове и всичко останало, важно за неговото функциониране и развитие.

 

Пакет КИБЕРСИГУРНОСТ на TAD GROUP, който ви предлагаме, ще ви помогне да сте спокойни, че сте направили всичко, което трябва, за да защитите своята и тази на клиентите ви информация.

 

Най-големите изтичания на данни за 21-ви век

 

Източник: https://www.csoonline.com/article/2130877/data-breach/the-biggest-data-breaches-of-the-21st-century.html

Какво включва нашето предложение?

  • Уеб пенетрейшън тест
  • Мрежови пенетрейшън тест
  • Сканиране за уязвимости
  • Социално инженерство
  • Безплатен повторен тест след като клиента е отстранил уязвимостите
  • Доклади за първоначалния и вторичния тест
  • Презентация на първоначалния доклад
  • Издаване на сертификат
  • Издаване на уеб сайт печат

Уеб пенетрейшън тест

Уеб приложенията се считат за едно от най-разпространените средства за събиране, съхранение, управление и преразпределение на данни. Над 80% от всички известни компрометирания се дължат на експлоатираните слабости в уеб приложенията.

 

Услугата “Уеб пенетрейшън тест“ съчетава както автоматизирано и ръчно тестване, което цели да се определи има ли част от системата, която е уязвима за атака.

 

Мрежови пенетрейшън тест

Тестът анализира сигурността на мрежата, както и използването на различни методи за експлоатиране на услугите, протоколите и устройствата (сървъри, рутери, комутатори, точки на достъп, защитни стени, IPS / IDS устройства и други).

 

Тази част от услугата се дели на две части: вътрешни и външни мрежови пенетрейшън тестове.

 

Сканиране за уязвимости

Услугата включва приоритизиране на уязвимости след автоматизирано сканиране. Уязвимостите се категоризират според тяхното въздействие, тежест и вероятност.

 

Услугата е подходяща за организации, които искат да получат обща представа за тяхната киберсигурност. Основната цел е да се идентифицират уязвимости, които могат да доведат до загуба на активи.

 

Социално инженерство

Социалното инженерство е техника за психологическа манипулация на хората, която разчита на използването на слабости в човешката природа.

 

Последните проучвания в индустрията показват, че повече от 30% от всички нарушения, които водят до значително изгубване на данни или изтичане на информация, се дължат на успешни атаки използващи социално инженерство.

 

Широко се вярва, че най-слабата връзка в защитата на киберсигурността са служителите.

 

Повече за TAD GROUP

Тези услуги се предоставя в партньорство с ТАД ГРУП, първата компания в България, специализирана в предоставянето на глобални решения за киберсигурност и защита на информацията.

ТАД ГРУП обслужва компании в световен мащаб със среден и голям бизнес от различни индустрии, за които високото ниво на информационна сигурност и защита на данните са от ключово значение.

 

Повече за компанията тук

 

Предефинирани пакети

Можете да изберете готов пакет, подходящ за вашия бизнес или да изберете индивидуално решение, след консултация с експерт.

 

 

МАЛЪК БИЗНЕС до 10 служители

СРЕДЕН БИЗНЕС до 50 служители

ГОЛЯМ БИЗНЕС над 50 служители

Мрежови пенетрейшън тест

Да

Да

Да

Уеб пенетрейшън тест

Да

Да

Да

Сканиране за уязвимости

Да

Да

Да

Комбинация между black box и grey box

Не

Да

Да

Тест за социално инженерство

Не

Да

Да

Комбинация между външен и вътрешен (само през VPN) пенетрейшън тест

Не

Да

Да

Включени дни работа на минимум двама експерта

3

6

9

 

За повече информация попълнете формата отдолу и ще се свържем с вас.

Форма за контакт