Въпроси за "Покани приятел"

Какво е "Покани приятел"?

"Покани приятел" е програма, която позволявана всеки наш клиент да покани свой приятел, който да стане наш клиент. В знак на благодарсност за препоръката ние ще подарим по един безплатен месец и на двамата - Канещия и Поканения.

Как работи "Покани приятел"?

"Покани приятел" е вид лоялна програма. Ако си наш клиенти и си доволен, можеш да ни препоръчаш на твоите колеги, приятели и познати. Когато някой от тях стане наш клиент и двамата ще получите подарък - по един безплатен месец от услугата, която ползвате с NET1! За да можеш да се възползваш от безплатните си месеци трябва да си на срочен договор или на предплатена услуга!

Какви награди мога да получа?

Можеш да получиш безплатни месеци за услугата, която ползваш.

Как да поканя приятел?

1. Регистрирай се в програмата

2. Ще получиш уникален линк, който да споделяш с приятели. Всеки твой приятел, който се е регистрирал в програмата през твоя линк и стане наш клиент, ще ти носи един безплатен месец!

3.Когато поканен от теб приятел стане наш клиент и активира безплатния си месец, ще получиш имейл. Изпрати ни QR кода от имейла, заедно с телефон за връзка на priatel@net1.bg и ние ще ти се обадим, за да активираме безплатния ти месец! Колкото повече поканени от теб приятели станат наши клиенти, толкова повече безплатни месеци ще имаш!

 

 

Бях поканен и станах клиент, как да получа безплатния си месец?

Изпрати ни своя QR код (получил си такъв веднага след регистрация) и телефон за връзка на priatel@net1.bg и ние ще ти се обадим, за да активираме безплатния ти месец!

Как се проследяват препоръките и новите абонати?

През софтуер, в който всеки, който желае да участва в програмата се регистрира с име и имейл. Софтуерът генерира линк и QR код, уникални за всяка регистрация. С линка можеш да каниш приятели, а с QR кода можеш да заявиш активиране на безплатните месеци, които си натрупал.

 
Веднъж, след като си се регистрирал, можеш да се връщаш на тази страница и да каниш нови приятели, когато пожелаеш. Препоръчително е да използваш същия браузър.

Как да разбера, дали някой, поканен от мен, е станал клиент?

Ще получиш имейл за всеки препоръчан от теб приятел, който е станал наш клиент и активира безплатния си месец. Най-отдолу на всеки мейл ще откриеш своя QR код, с който можеш да получаваш безплатните си месеци.

Къде е QR кодът ми и как да го използвам, за да получа безплатен месец?

Твоят QR код се намира най-отдолу на мейла, който ще ти изпратим, когато получиш безплатен месец (независимо дали си препоръчал приятел и той е станал клиент или някой е препоръчал теб).

Когато решиш, че искаш да използваш безплатните си месеци, можеш да ни изпратиш кода и телефон за връзка на priatel@net1.bg и да ни кажеш кои месеци искаш да са безплатни.

Ние ще верифицираме, че си наш клиент и си препоръчан/препоръчал и ще активираме месеца/месеците!

Не получавам мейл с QR код, какво да направя?

За да получиш код, трябва да си се регистрирал в програмата с имейл и име. Ако вече си го направил, провери СПАМ папката в пощата си. Трябва да разрешил на мейл клиента си да показва картинки. Ако все още имаш проблем - свържи се с нас на 0700 35 035 или priatel@net1.bg

Не виждам въпроса си тук?

Няма проблем, пиши ни на priatel@net1.bg или се обади на 0700 35 035