#вДъхНови града с NET1 – спортувай с нас за зелена кауза!

Спортно предизвикателство със зелена кауза отправяме към жители и гости на гр. София. В продължение на 9 седмици – от 16 юли до 10 септември, всеки вторник от 19:00 часа, каним всички любители на активния начин на живот да се включат в спортни занимания по Тапаут, Табата и Пилатес на открито.

Активностите ще се провеждат в парк Младост 3 и са с благотворителна кауза - набиране на средства за закупуване и засаждане на дръвчета, с които ще се обнови и озелени избрано от СО район „Младост“ пространство в квартала през есента.

Заниманията ще са с продължителност от 1 час и ще бъдат водени от професионални инструктори. Участието в тренировката е с препоръчителна дарителска такса от 5 лв., с включена минерална вода и възможност за ползване на постелка.

Първото събитие, на 16 юли, ще открие Крис Гълъбов, активен състезател и треньор по бокс, който ще проведе групово занимание по Тапаут - интензивна кардио тренировка, съчетаваща елементи от бойни изкуства и силови упражнения. Заниманието е подходящо както за начинаещи, така и за напреднали мъже и жени. В последващите дати,  желаещите ще могат да се включат и в тренировки по Пилатес и Табата, водени от сертифицираните инструктори Синтия Славова и Александра Джамалова.

Кампанията „#вДъхНови града с NET1 – спортувай с нас за зелена кауза!“ осъществяваме в партньорство с Фондация „77“, създател на инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“, които осъществяват дарителската акция, натурална изворна вода Pure H2O и СО район Младост – партньор и домакин на събитието.

В случай на форсмажорни обстоятелства, включително лоши метеорологични условия, датите и часовете на заниманията могат да претърпят промени.

Следи актуален график на: www.facebook.com/net1.bg

Следи събитието във Фейсбук:https://www.facebook.com/events/2294655023903644/

#вДъхНови града с NET1 е част от програмата ни за корпоративна социална отговорност, която има за цел да показва възможностите за подобряване на градската среда. Припомняме, че в първата част на кампанията талантливите ученици от 144 СУ „Народни будители“ подкрепиха каузата, като рисуваха картини на тема „Пролет в София“ и изнесоха богата танцово-музикална програма по време на специалното събитие с благотворителна изложба на творбите им, което организирахме в столичния парк Младост 3.  Събраната до момента сума за залесяване на квартала през есента възлиза на 1080,28 лева.

Като компания активно се ангажираме и организираме инициативи за озеленяване на София, част от които „Зелено лято с NET1“ и “Зелено кино за зелена Дружба“.

Следи събитието във Фейсбук: https://www.facebook.com/events/2294655023903644/

 

Полезни връзки:

Официален сайт на NET1: www.Net1.bg 

Официална Фейсбук страница на NET1: www.facebook.com/net1.bg

Официален сайт на Столична Община район „Младост“: https://mladost.bg/  

Назад