Важна информация за клиентите на НЕТ 1 ЕООД, които ползват допълнително платена услуга DIEMAXTRA или Sport HD

Уважаеми клиенти,

 

С настоящето бихме искали да Ви информираме, че считано от 01.10.2016 г. цената на допълнителните пакети DIEMAXTRA и Sport HD става 4,99 лв. с ДДС.

Промяната на цената е следствие на наложена промяна в договорните отношения от страна на „Нова Броудкастинг Груп“ АД, което държи правата за каналите в съответните пакети.

„НЕТ 1“ ЕООД, в качеството си на оператор, е задължено да се съобрази с тази промяна, която засяга всички клиенти, които ползват пакети DIEMAXTRA и Sport HD  като допълнително платени услуги.

Промяната се налага за всички оператори на територията на България.

За абонатите на НЕТ 1, промяната ще се отрази както следва:

- Важно! Клиентите, които имат сключен договор за пакетна услуга (Интернет + Телевизия) с включена услуга Sport HD като част от пакета, ще продължат да заплащат същите месечни такси БЕЗ ПРОМЯНА в ЦЕНАТА.

- Клиентите на допълнителен пакет (a-la-cart) Sport HD (при 6-месечен договор) – ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ НА 4,99 лв. от 01.10. Първата такава такса ще бъде платена през ноември, т.к услугата се заплаща след месеца на ползване. 

- Клиентите на допълнителен пакет (a-la-cart) DIEMAXTRA (безсрочен договор)  – ЦЕНАТА СЕ ПРОМЕНЯ НА 4,99 лв. от 01.10. Първата такава такса ще бъде платена през ноември, т.к услугата се заплаща след месеца на ползване. 

 

Повече информация може да получите на тел. 0700 35 035 или в най-близкия офис на НЕТ 1 ЕООД.

 

От Ръководството на „НЕТ 1“ ЕООД

Назад