Втори сезон на „Специализантът” от 15 януари по FOXLife

След изключително положителен отзвук сред критиците, хитовата медицинска драма „Специализантът” се завръща на българския ефир с нови епизоди на 15 януари от 22:00 часа по FOXLife.

В България втори сезон стартира на 15 януари и ще се излъчва всеки вторник от 22:00 часа само в ефира на FOXLife. Зрителите ще могат да гледат и повторения всяка сряда от 12:25 и неделя от 17:00.

Втори сезон на американската драма продължава да повдига завесата и да разкрива истината за здравната система и случващото се в болниците в САЩ – било то добро или лошо. „Специализантът” проследява живота на група млади лекари от болница „Частейн Мемориъл“ в Атланта. Показва отблизо професионалното им ежедневие и личният им живот, които често не могат да бъдат разграничени едно от друго. Разкъсани между спасяването на животи, търсенето на щастие и спазването на протокола, младите лекари са всекидневно изправени пред нелеки дилеми.

„Като цяло „Специализантът” е изключителна продукция, която обогатява прайм тайма със своя отличен сценарий, бляскавата си режисура и актьорите, които по всичко личи, че си вършат работата с желание. Наистина е една добра продукция измежду огромното количество сериали, които просто не носят този заряд”, обяснява критикът  Мерил Бар от американското списание „Форбс”.

Главните роли играят Мат Кзукри, Емили Ванкемп, Маниш Даял, Шонет Рене Уилсън, номинираният за „Еми” Малкълм-Джамал Уорнър и Брус Грийнуд. В новия сезон към тях се присъединява и Джена Дюан, която влиза в ролята на очарователната търговска представителка на медицинско оборудване – Джулиян.

Назад