Гледайте свободно премиерата на „Големите малки лъжи“ с Никол Кидман по HBO3

В най-нежната седмица на февруари HBO3 става достъпен за всички абонати на NET1. От 18 до 20 февруари дамите ще имат възможност да се насладят на любимите си сериали. При това – напълно свободно!

За нежната половина е предвиден среднощен маратон на сериала „Развод“ със Сара Джесика Паркър (Сексът и градът), както и на любимия на критиката „Момичета“. Голямата изненада обаче е премиерата на хитовата продукция „Големите малки лъжи“. Първият епизод на драматичния сериал с елементи на черна комедия ще бъде излъчен в ефира на HBO3 на 20 февруари от 22:00 ч.

„Големите малки лъжи“ е базиран на едноименния бестселър на „Ню Йорк Таймс“ на Лиан Мориарти, в който привидно идеалният живот на три жени в северна Калифорния ескалира до убийство. В сериала си партнират носителките на Оскар Никол Кидман (Селест) и Рийз Уидърспун (Маделин), които се оказват в центъра на буря от клюки, разпри и съперничество.

Настанете се удобно и не пропускайте ТВ уикенда по HBO3! Пълната програма на канала може да откриете на: http://www.hbo.bg/schedule/vertical_view/02/18

 

 

 

Назад