Нов супер сериал от АXN тръгва в ефира тази есен

София, 05.07.2017. Тази есен, Sony Pictures Television Networks - Централна Европа, ще представи оригиналната продукция на AXN- Absentia с официално заглавие за България - „Забравена“. Tворческият екип на AXN Централна Европа стои изцяло зад световната кампания по реализирането на продукцията и създаде зашеметяващо видео, с което представя историята на агента от ФБР Емили Бърни (Стана Катич), изчезнала безследно за цели 6 години. Историята визуализира натрапчиви образи от обърканите спомени на една принудително изгубена самоличностличност и суровото ѝ оцеляване на изключително висока цена. Автор на концепцията е Петер Михола -  оглавяващ Art & Creative отдела на AXN – Централна Европа и е заснет в подводна локация в Будапеща, в сътрудничеството със Sony Pictures Global Network, PXL Pictures, Avidio System Kft. и Central Europe Creative Services.     

 

Гледайте видеото ТУК.    

Екип:

Авторска концепция и режисура: Петер Михола

Продуцент: Петер Токай

DOP: Дейвид Хартунг

Линеен продуцент: Анет Токай

Подводен DOP: Золт Сасди

Осветление: PBL

Стилист: Ищван Хорняк

GFX дизайн: Сома Сарфи, Виктор Зобота

Звуков дизайн: Джорджи Gyorgy Szentgali

Дубльор: Анико Ванксура

 

Музика: Hard Beatings (The Houdinis)

Музикални продуценти: Золтан Такаш / Барнабас Хорват

 

Историята:

Докато е по следите на известен бостънски, сериен убиец, агентът от ФБР Емили Бърни (Стана Катич) изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, тя е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея през целия период, в който е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ отглежда друга майка, всъщност единствената която детето познава.  Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.

Световната премиера на Absentia откри 57-мия Телевизионен фестивал в Монте Карло на 16 юни в Монако. Сериалът ще бъде излъчен на територията на Централна и Източна Европа, включително и България тази есен.

Назад