Петя Славкова е победителят в конкурса на НЕТ1 „Стани звезда с НЕТ1“

Петя Славкова е победителят в конкурса на НЕТ1 „Стани звезда с НЕТ1“

Младата певица ще покаже таланта си на 1 октомври на сцената на ОРИК Фестивал

 

Музикалният конкурс „Стани звезда с НЕТ1“ има вече своя победител – това е Петя Славкова, която след оспорвана надпревара спечели сърцата както на екипа на НЕТ1, така и на фейсбук потребителите.

За титлата „Звезда на НЕТ1“ и възможността за участие на ОРИК фестивал се бориха трима финалисти – Петя Славкова, Валентина Георгиева и Емил Петров.

Тъй като решението бе изключително трудно, екипът на телекома се довери на фейсбук аудиторията, която определи като най-добро изпълнението на Петя.

Звездата на НЕТ1 ще има възможността да изгрее на голямата сцена по време на ОРИК Фестивал за независими артисти, който стартира днес и ще продължи до 1 октомври. Последният фестивален ден е и денят, в който победителят ще представи изпълнение на живо пред публиката на събитието.

Екипът на НЕТ1 благодари искрено на всички включили се в конкурса. ЛКато за тримата финалисти има специална изненада – Петя, Валентина и Емил ще получат едногодишен безплатен абонамент за пакетна услуга по избор, предоставяна от НЕТ1.

Пълната програма на ОРИК Фестивал за независими артисти, който се провежда с подкрепата на НЕТ1, може да откриете тук.

 

Назад