Предаванията по тв канал Da Vinci вече дублирани на български!

За да отбележи началото на празничния сезон, телевизионният канал Da Vinci (позиция на канала в мрежата на NET1 - 45) дублира своите най-добри детски образователни предавания на български език. Тези многократно награждавани програми от цял свят насърчават любопитството и творчеството и превръщат откриването на нови факти в повод за споделяне със семейството, учителите и приятелите. Наука, математика, култура, природа, история, спорт – по Da Vinci ще откриете всичко това. С много практични неща, които да изпробвате у дома, предаванията ще гъделичкат ума ви, докато държат скуката надалече.

Всичко това – в безопасна телевизионна среда без неподходящо съдържание.

Насладете се на тези прекрасни програми по Da Vinci  - дублирани на български!

Операция „Ох!“ в събота и неделя от 16:30 ч.

Време е да се запознаете с лекарите и еднояйчни близнаци Крис и Ксанд ван Тюлекен, които упорито си проправят свой път в света на медицината и биологията, за да покажат как функционира човешкото тяло. Разберете от какво всъщност сте направени!

Уголемена наука“ в събота и неделя от 17:00

В „Уголемена наука“ водещият Фил започва с обикновен експеримент и показва как може да бъде направен у дома. След това той прави експеримента в голям мащаб, докато го отведе до макс. Щуро!

Ужасна историяв събота и неделя от 17:30

Срещнете се с герои, злодеи и чудати романтици през вековете. „Ужасна история“ представя историята такава, каквато наистина е била – с всичките й ужасни последици!

Знаеш ли как?“ в събота и неделя от 18:00

Знаете ли, че Da Vinci има превъзходно шоу, наречено „Знаеш ли как?“? То съдържа страхотни забавни факти и представя последните новости в областта на научните изследвания. Надникнете зад кулисите, за да откриете тайните на живота около нас.

Назад