Промяна в цени на услуги с включен абонамент за DiemaXtra и MaxSport

Уважаеми клиенти,

 

От 1 юли 2021 г. пакет DiemaXtra се увеличава с още един канал - Diema Sport 3 HD, който ще награди вълнуващите спортни изживявания с излъчванията на футболните мачове от немскатаПърва и Втора Бундеслига и френската висша дивизия Лига 1. С промяната в съдържанието на допълнителния спортен пакет цената на всички услуги на NET1 с включен абонамент за каналите от DiemaXtra се увеличава с 3,00 лв./месец с ДДС, считано от 1.07.2021 г. Изменението е в резултат от промяна в търговските условия от страна на Нова Броудкастинг Груп ЕООД, която притежава правата за каналите, включени в пакета.

Увеличава се и цената на допълнителен пакет Sport Plus с 1 лв./мес. с ДДС (и услуги с включен абонамент за MaxSport Plus).

Добавянето на допълнителен канал DiemaSport 3 HD от 01.07.2021 г. ще размести програмните ни схеми за коаксиална и интерактивна телевизии и може да се наложи пресканиране за клиентите с коаксиална телевизия. Инструкции за пресканиране можете да намерите тук.

Всички клиенти, засегнати от увеличението на услугите, имат право да се откажат от договора си за пакет/допълнителен пакет в рамките на 1 (един) календарен месец от получаване на известието за увеличението, без да дължат неустойки.

При въпроси или нужда от съдействие, можете да се свържете с нас на телефон 0700 35 035, info@net1.bg или в нашия онлайн чат. 

 

Екипът на NET1

 

 

Назад