Спортно лято със зелена кауза донесе NET1 на софиянци

Под наслов “#вДъхНови града с NET1 – спортувай с нас за зелена кауза!” преминаха летните вторници за жители и гости на квартал Младост. С групови занимания по Тапаут, Табата и Пилатес,ангажирахме вниманието на малки и големи към зелената кауза на кампанията ни – набиране на средства за залесяване на квартала през есента.

Заниманията се провеждаха от сертифицирани инструктори в парк Младост 3, в продължение на 9 седмици - от 16 юли до 10 септември, като всеки желаещ можеше да допринесе с дарение за благотворителната инициатива.

„Радвам се, че успяхме да привлечем толкова деца на тренировките и да им покажем, че могат да се забавляват и докато спортуват, и в същото време да ги приобщим към каузата ни – заедно да правим света по-зелено и по-красиво място за живеене. Вярвам, че примерът, който им даваме, ще ги мотивира и за в бъдеще със страст и хъс да подкрепят стойностни инициативи.“, сподели треньорът по Тапаут Крис Гълъбов.

Кампанията на NET1 за пореден път доказа, че спортът обединява хората, а още по-хубаво е, когато ги обединява и в името на кауза. Впечатлена съм от желанието на по-младите и активното участие, което взеха във всяко едно занимание. Вдъхновихме много хора и съм изключително щастлива, че имах възможността да бъда част от инициативата.“, допълни инструкторът по Пилатес Синтия Славова.

Това което правим с NET1 оставя следа в сърцата на хората от града – участниците живо се интересуваха от зелената кауза и дори изявиха желание да помагат със залесяването през есента!“, не скри радостта си Александра Джамалова, треньор по Табата.

Кампанията е част от инициативата ни “#вДъхНови града с NET1“, която започнахме през пролетта, под формата на творческо предизвикателство към учениците от 144 СУ „Народни будители“. Припомняме, че талантливите възпитаници на училището рисуваха картини на тема „Пролет в София“ и изнесоха богата танцово-музикална програма по време на специално събитие с благотворителна изложба на творбите им.

Събраните средства от цялата кампания възлизат на 1,284.73 лева и ще бъдат използвани за закупуване и засаждане на дръвчета, с които ще се обнови и озелени избрано от СО район „Младост“ пространство в квартала.

Спортните мероприятия подкрепиха натурална изворна вода Pure H2O и натуралните протеинови барчета “Meat Me”.

 

***

#вДъхНови града с NET1 е част от програмата ни за корпоративна социална отговорност, с която имаме за цел да показваме възможностите за подобряване на градската среда и да подчертаем отговорността, която всеки от нас носи за опазването й. Кампанията осъществяваме в партньорство с Фондация „77“, създател на инициативата „Когато станем 100 000 ще посадим гора“ и със СО район Младост – партньор и домакин на събитията.

 

Назад