Участвайте в новата игра на NET1 и AXN и можете да спечелите страхотни награди SONY

Джери О‘Конъл е в ролята на Харли Картър - холивудската звезда, който се завръща в родния си град, за да използва актьорския си опит и да стане истински следовател.

Ако обичате криминалните загадки, ако сте фенове на мистериите и вълнуващите драми, ако малкият екран задържа вниманието ви със забавно съдържание, което обаче ви провокира и да размърдате сивото си вещество, тогава тази пролет AXN ще ви остави изключително доволни с последната си оригинална продукция.


„Картър“ е едночасов сериал, който проследява приключенията на Харли Картър – актьор, поел към Холивуд, за да стане голяма телевизионна звезда. В главната роля на най-гледания криминален сериал в Америка, Харли бързо се сдобива с всички атрибути на славата, но годините, прекарани в месомелачката Холивуд, буквално го съсипват. След безкрайни партита, премиери и 16 часови работни дни, Харли смътно може да се докосне до спомена си за човека, който всъщност е и носталгията по предишния Харли, когото той харесва и уважава много повече от това, в което се е превърнал надделява.

Докато се забавлявате с приключенията на Картър, AXN и NET1 ви дават възможността да участвате във Фейсбук игра за 3 страхотни награди:

  • Смарт телевизор Sony KDL40RE450B 
  • Смартфон Sony XPERIAXA2/Black
  • Аудио система Sony MHCV1

За да участвате в томболата за наградите трябва да отговорите правилно в коментар на въпроса от Фейсбук страницата ни в периода 04.04.2018 г. - 04.05.2018 г., и да сте настоящ абонат на NET1. Можете да се запознаете с пълните условия на играта тук.

Печелившите ще бъдат изтеглени и публикувани на Фейсбук страницата на NET1 на 08.05.2018 г.
Успех на всички!

Участвайте в играта от тук

Назад