Кампанията „Зелено лято с NET 1“ продължава със специално събитие в Надежда 2

Софийският телекомуникационен оператор NET 1, кани жителите на Надежда 2 на втората „Зелена вечер с NET 1“. Събитието ще се проведе на 24-ти август от 18.30 часа в градинката при храм „Свети Дух“ в квартала. То има за цел да провокира, поощри и подкрепи стремежа на столичани за живот в по-облагородена, приветлива, чиста и зелена градска среда.

Поддържането на зелените площи в междублоковите пространства и кварталните градинки, ангажирането на живеещите с тяхното опазване и и превръщането им в средище за срещи, забавление, опознаване и споделени преживявания е ключовото послание, което NET 1 отправя, протягайки ръка за приятелство и партньорство към столичани.

В сценария на втората „Зелена вечер с NET 1“ са включени забавления за малки и възрастни, игри, награди, подаръци, детско шоу с научни експерименти и демонстрации, а завършекът и ще бъде прожекцията на филма „Спайдърмен“, предоставен от  AXN България. Гостите на събитието ще имат възможност да се запознаят и с новата услуга на NET 1 Pocket TV.

За доброто настроение на участниците в събитието, които ще изберат да са част от приключението „Зелена вечер с NET 1” в четвъртък, 24-ти август от 18.30 часа в градинката при храм „Свети Дух“ в Надежда 2, ще се погрижат партньорите на оператора от Каменица, Parachute-ka/Парашутка, AXN България и служителите на компанията, които имат готовност да отговорят на всички въпроси.

Първата „Зелена вечер с NET 1”се проведе 20 юли в градинката при бл. 540 в ж.к. „Люлин“. Мястото беше избрано като специална награда  на NEТ 1 за един от участниците в конкурса„ Homemade Green Sofia“, който се осъществи с подкрепата на телекомуникационния оператор. В събитието се включиха над 200 софиянци от всички възрасти.

Назад