3 нови, безплатни канала в интерактивната телевизия InfiniTV!

От 06.11.2020 г. клиентите на интерактивна телевизия InfiniTV на NET1 ще могат да се насладят на три нови, висококачествени канала с богато и разнообразно съдържание, като част от основната програмна схема.

 

ТВ канал CINEMANIA HD на позиция 145е специализиран български филмов канал, предназначен за широка зрителска аудитория.  Каналът предлага разнообразен подбор от игрални и документални филми и сериали, като голяма част от тях се излъчват премиерно на телевизионен екран в България.

Селекцията на заглавията в програмата е основана върху максимално широк географски, тематичен и жанров спектър (комедии, мелодрами, трилъри, криминални, исторически и приключенски филми), с акцент върху съвременното европейско кино, създадени от утвърдени режисьори и с участието на популярни звезди.

ТВ канал LOVE NATURE 4K* на позиция 177 ще зарадва всички почитатели на природата с научнопопулярни филми в изключително 4К качество на картината.

ТВ канал NASA TV 4K* на позиция 178 позволи на зрителите да станат част от магията на космоса с живи предавания на изстрелвания и кацания, разходки на астронавти в космоса, пресконференции, гледки от Международната космическа станция и много други впечатляващи събития и гледки в 4К качество!

Каналите ще са достъпни без нужда от пресканиране за всички абонати на InfiniTV! Научете повече за новата ни интерактивна телевизия тук.

 

*Можете да гледате 4К канали само, ако телевизорът ви го позволява

Назад