NET 1 отбеляза по нестандартен начин своя десети рожден ден

Софийският телекомуникационен оператор отбеляза своята 10-годишнина по време на второто издание на фестивала за независими артисти ОРИК. В рамките на трите фестивални дни, компанията празнува със своите гости, партньори и служители заедно с любителите на алтернативната музика дошли на ОРИК, на който NET 1 бе основен партньор.

“Решихме да подкрепим тазгодишното издание на ОРИК, защото приемаме, че както в бизнеса и всяка сфера на човешка дейност, така и в културата и музиката, няма успешно развитие без алтернатива и без възможност за изява.

ОРИК дава точно такава възможност в областта на музиката и модерната градска култура. По същия начин и NET 1 предоставя алтернативно решение в сферата на телекомуникациите, достъпа до интернет и телевизия за всички софиянци. Тази органична връзка и послание доведе до решението NET 1 не просто да подкрепи фестивала, но едновременно с това, да отбележи и 10 годишнината на компанията на неговия терен, излизайки от клишето на лъскавите зали и затворената социална среда.”, заяви Петър Ризов управител на NET 1 пред гостите на рождения ден.

„Времето, в което живеем и се развиваме, предполага много повече достъп, свързаност, обмен и взаимно проникване, разбиране и споделяне, а това е и нашето бизнес кредо и стремеж.“ – каза още г-н Ризов.

Във връзка с 10 годишнина си, NET 1 обяви специална промоция, която е валидна за месец октомври. Всеки нов и настоящ клиент в рамките на месеца ще получи 10% отстъпка от цената на 4бр. пакетни услуги за срок от 10 месеца.

По повод рождения си ден NET 1 даде възможност за изявана Петя Славкова на сцената на фестивала ОРИК. Тя бе излъчена като победител в онлайн конкурса „Стани звезда с NET1“, организиран от компанията. Нейното изпълнение събра най-много харесвания на фейсбук страницата на NET 1.

Назад