NET1 вече и в Божурище

„Избрахме Божурище, защото виждаме сериозен потенциал за развитие на града, заради близостта му до София, изградените пътни връзки и не на последно място, защото вече предлагаме услуги на наши корпоративни клиенти в Индустриалната зона. Съвсем естествено е да предоставим тази възможност и на жителите на града. Планираме да покрием цялата територия на града с инвестиция за десетки хиляди. Използваме GPON технология за доставка на интернет, позволяваща скорости до 1 Гигабит. В допълнение към цифрова телевизионната услуга, която предлагаме нашите клиенти в Божурище ще могат се абонират и за интерактивна телевизия (IPTV) т.е. телевизия, с която хората ще могат да гледат предавания на запис, да паузират, стопират, стартират предаване и т.н.“, заяви Петър Ризов, управител на NET1 и допълни: „Това, което гражданите могат да очакват от нас е високо качество на услугите, бързина на обслужване и грижа за клиента.“

Първата промоция, с която NET1 стартира работата си в Божурище - “Доведи съсед/приятел”, дава възможност за получаване на един безплатен месец на всеки абонат, който препоръча телекома и доведе нов абонат, като няма ограничения за брой доведени приятели и безплатни месеци. Новият абонат също получава безплатен месец. От компанията заявяват, че тепърва ще има още и различни промоционални предложения.

Повече информация за предлаганите услуги, промоционални пакети и условия за включване можете да получите всеки ден от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа на място в офиса, на адрес: бул. Европа, 20 (градинката на „Божура“) и на телефон: 0899691414, онлайн на http://www.net1.bg или като се свържете с Център за обслужване на клиенти: 0700 35 035 (на цената на един градски разговор).

Назад